11.7.09

SundjerBob Kolacici

Ove kolacice sam jos odavno pravila (i to u vise navrata) i nikako da ih postavim na blog. U pitanju je najobicnija smesa za muffins (ove sto su pored njih) samo stavljena u odgovarajuce kalupe za SundjerBoba i sa iscrtanim licem slagom.

U principu mislim da ih nije tesko napraviti ni bez kalupa (samo ispeci testo za muffine u ravnom plehu, iseci nepravilne kvadrate (malo uze u dnu malo sire pri vrhu) i iscrtati slagom (a ako imate decu koju bi to zanimalo mogu i oni da pripomognu u tome..).

Kolaci su ukusni, brzo se naprave a zanimljivi su za decu, narocito ako imate neke goste isl, klinci ih bas vole.

Ja za muffinse ovde koristim gotove smese Quekers Muffins preporucujem za USA/Kanadu a zimus sam nasla u BG (u Veru cini mi se) i DrEtker odlicnu smesu za muffins sa cokoladom koju sam koristila i bila sam jako zadovoljna istom, imate unutra i papirne korpice za pecenje i komadice cokolade.

Ukoliko zelite da sami napravite cokoladne maffins u domacoj radinosti, pogledajte recept u Minjinoj kuhinjici - nisam ga isprobala ali u njene recepte imam poverenja da su dobri i kada ih ne isprobam, pa mislim da necete omanuti.

Vidimo se za desetak dana, ovim se odjavljujem sa ovog novopecenog ruzicastog bloga odoh da kampujem u americkim sumama, pa ako me ne pojedu medvedi eto mene uskoro sa novim receptima i postovima :))

4 Comments:

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

Baš su medeni. Ti mi se lepo provedi na kampovanju, pa smisli tamo neki dobar receptić. Pozdrav i lep provodd vam želim!!

Andrea said...

Blog ti predivno izgleda, nisam dugo bila kod tebe i sad sam baš iznenađena novim izgledom.
Kolačići su preslatki! :)

Monika said...

kolači su preslatki a sponge bob mi je jedan od dražih crtića :))

Talita said...

Haha! Is that Spongebob? Looks great!