6.7.09

Stari blog u novom ruhu :)

Daaa, na pravom ste mestu :) I ne - ne gledate kroz ružicaste naočare, to je samo Ivana presvukla ovaj blog iz standarno-dosadno-sivo-default bloggerskog odela u ovu veselu pastelnu pink haljinicu - u tonu sa ovom Zvončicinom haljinicom u headeru istog.

Nadam se da ćete se brzo i lako snaći u ovom poslastičarnica 2.0 unapredjenom i našminkanom izdanju (i nadam se da delite moj entuzijazam prema ružičastoj boji), a pošto smo se sada ovako lepo sredili red bi bio da se uvedu i neke izmene u sadržaju ne samo u estetici. Neke promene ćete već odmah videti (navigaciju i veći broj stranica u headeru), neke će tek uslediti u samom konceptu sajta i sadržajima.

Najveća promena biće to da više neću pisati primarno o mojim tortama i receptima (mada će naravno i toga biti) već će podjednak deo sadržaja ići kako na raznorazne zanimljivosti i opise belosvetskih trendova u ukrašavanju i pravljenju slatkiša, tako i na poslastičarska dela i dekoracije drugih ljudi koji se ovim bave profesionalno ili iz hobija i prikaze zanimljivih i korisnih web sajtova iz ove oblasti.

Takodje ukoliko imate tortu - vaših ruku delo- na koju ste posebno ponosni pošaljite mi kratak opis načina ukrašavanja i fotografiju torte i biće objavljena u posebnoj kategoriji za to namenjenoj.

I naravno - ukoliko želite da se i vaš blog-sajt nadje na stranici sa Linkovima - kontaktirajte me. Sa Kuvarigrica sam preuzela kompletnu listu exyu food bloggera - ako kojim slučajem niste na njoj a imate kulinarski blog - javite!

6 Comments:

Jelena said...

Super ti je blogic :-)

Nikki said...

Hvala! A i komentari proradili :)))

Вера said...

Savrsen je!

Monika said...

presladak je! :)

Анониман said...

Divan je predivan :)
Linga

Nikki said...

Hvala!!:) I naravno hvala Ivani na diiiivnom dizajnu!! :))