19.10.09

Neke ideje za Haloween torte

Priblizava se i Haloween, jos malo pa 2 nedelje, a buduci da trenutno nemam mnogo vremena za kolace i torte i isprobavanje recepata i "gadnih" dekoracija za Noc vestica, pronasla sam nekoliko zanimljivih tortica za one kojima fali inspiracije za straaasne torte :)

Jedan preslatki Jake -O- Lantern bundevica za pocetak, cokoladna torta presvucena narandzastim fondanom...

Fenomenalna kriva (topsy turvy) torta, oslikana sa strane, sa malim bundevicama od fondana

21st Birthday Halloween Cake

Jos jedna fenomenalna kreacija - pauk torta sa veeelikim debelim (pretpostavljam i ukusnim ;) paukom na vrhu :)
A sad i nesto malo gadnije - jedna khm... utroba torta, ne znam kako bih je nazvala (thorax cake u originalu)... uglavnom na prvi pogled ne otvara posebno apetit...:)) A za one sa jacim stomakom na blogu (klik na sliku) su autorke ostavile i detaljno uputstvo kako da se ovo divotno delo napravi :)


I najlepse za kraj - poslastica ovogodisnje Haloween zabave, bas kao u Fear Factoru jedna ukusna, krckava, hrskava bubasvaba za desert :))))

Paaa...uzivajte! I srecan vam Haloween :)) I naravno ako vas ove torte inspirisu da pokusate da ih napravite - posaljite slike :)))

6 Comments:

Вера said...

Prvo da te pozz,nije te dugo bilo.Odabir mi je extra.Svidja mi se bundeva torta,jer nekako volim klasiku,mada su ove takozvane krive torte in.Torta utroba mi je ok.mada sumnjam da bih je probala.Moja deca bi obozavala tortu buba.

Dragana Pušica - Moje Grne blog said...

Ova druga mi je super!!! Ali znaš li kad bi je ja napravila? Nikad hahahha, bože, totalno sam gl... za ove stvari :(

Nikki said...

Hvala na pozdravu Vera,uzasno sam zauzeta nista ne stizem pa ni ovde nisam dugo pisala... Ali ove tortice su mi bas bile inspiracija, da mi nije slava istog dana kad i Haloween jos bih i probala neku da pravim (od ovih lepsih, ne bih bas bubasvabu lol) :)))

@gaga - samo kad bi se odvazila da probas, videla bi da nije uopste toliko tesko, i sigurna sam da bi mogla da napravis nesto takvo :*

Andrea said...

Ova u obliku bundeve mi je preslataka ali ove verzije s utrobama i bubama mi nisu ni malo simpatične. Klinci valjda obožavaju takve stvari. :)

Fora post. :)

Mira said...

Uff sto su ti ove dve poslednje gadne, ne bih to mogla da jedem ni pod razno.

ROTKVICA said...

Super ti je blog.... prepun odličnih ideja ... Bundeva je extra a jos je bolja ona krica plava tortica ...
A ona kao utroba baš izgleda stvarno... super